В менюто на механата ще откриете всичките си любими традиционни ястия

...
В менюто на механата ще откриете всичките си любими традиционни ястия
Коментари Харесай

Започна сезонът на коледните тържества – механа „Балканска среща“ е топ локация

В менюто на механата ще откриете всичките си обичани обичайни ястия

Организирането на фирмени коледни празненства в Бургас е в разгара си. Проверка на Флагман.бг откри, че доста от заведенията към този момент са резервирани и за датите от 8-ми до 18-ти декември, местата бързо се изчерпват. Съветваме ви да запазите места в точния момент, с цел да не се окаже в последния миг, че сътрудниците няма къде да се веселят. Това няма да се отрази добре на груповото въодушевление преди празника.

Механа „ Балканска среща “ в ж.к. Славейков е с дългогодишни обичаи в провеждането на не един коледен прием. „ От 2005 година до момента тук сме организирали стотици персонални и професионални празненства и този декември няма да е изключение “, оповестиха от заведението с близо 20-годишна история.

Механа „ Балканска среща “ се намира до блок 72 в ж.к. Славейков. Локацията е изключителна комфортна – на метри от най-оживената комерсиална зона в Бургас. Мол Галерия, Айко, Практикер и Кауфланд са на един светофар разстояние. Ето за какво по обяд тук местата бързо се заемат, а вкусните супички и разнообразното меню са главната причина заведението да има постоянни клиенти.

Резервации се одобряват всеки ден на тел.: 0897937481.

Механа „ Балканска среща “ разполага с деветдесет места. Зоните за настаняване са обособени в две зали – зимна градина и вътрешна съществена зала. Атмосферата в заведението е приятна и подготвя. Елементите в интериора от ковано желязо и дърво внасят уют, а коледната декорация добавя празничната картина.

В менюто на механата ще откриете всичките си обичани обичайни ястия.

„ Резервациите за декември започнаха още в средата на октомври. Това са наши постоянни клиенти, които всяка година честват при нас. Все още имаме места, само че по-организираните ни потърсиха и към този момент вместваме сред тях спомагателните компании “, коментират от заведението.

Механа „ Балканска среща “ е едно от най-старите заведения в Бургас. „ Често наши клиенти ни споделят „ чествах нова година при вас, празнувахме юбилея на брачната половинка ми тук или абитуриентския бал на сина ми “. Радваме се, че сме били и към момента ставаме част от значимите моменти в живота на толкоз доста хора. Това ни стимулира да прекосяваме през компликациите на бизнеса.

Сега ни прави усещане, че по-младите поданици на квартала ни откриват за първи път. За тях сме ново място и се стараем да отговорим и на техните упования за качество на услугата. Лятото в градината фамилиите се радват на хубавото време, а в студените дни постоянно добре отопляваме зимната градина, с цел да е удобно за всички “, разясняват притежателите.

Механа „ Балканска среща “ работи целодневно от понеделник до събота. Обедно меню има от понеделник до петък, като предложенията всеки ден са разнородни. Винаги има по няколко супи, съществени и десерти. Всички ястия се подготвят със сезонни пресни артикули, а личният състав е общителен и радушен.

Заведението е едно от дребното места в града, запазило чара си, само че с твърдата упоритост да е част от бъдещето на Бургас.

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР